martes, 16 de noviembre de 2010

BLOCS ENCARA RENDIBLES!

Les xarxes socials són les triomfadores del moment a internet. Els blocs que s'estan adaptant amb abidesa a les noves tendencies de la xarxa.
Crear una web o un bloc es molt senzill gràcies a les multitud de eines que la xarxa ofereix.  No fa falta tenir audiències massives en una pàgina web per treure'n rendibilitat. Tothom ho pot fer, explica Chechu Lasheras. director per a Espanya, Portugal i Llatinoamèrica de Zanox, empresa dedicada al màrqueting on line que va moure 323 milions l'any passat a tot Europa. És difícil fer-se ric, però sí amortitzar la web. Les xarxes socials afirmen que es com estar de lloguer. Tenir la teva pagina o el teu bloc es tenir la teva propietat i poder-la explotar. Els blocs han evolucionat. Cada vegada n'hi ha menys de caràcter personal, ja que amb aquesta finalitat ja hi ha Facebook i Twitter. Ara el que es porten són els blocs especialitzats. Amb nomes 35.000 visites al mes hi ha webs que guanyen mes de 5.000 euros mensuals per la publicitat. El 80% dels nostres clients són particulars o petites webs.
El 65% conten amb algun tipues de publicitat 

jueves, 7 de octubre de 2010

SISTEMES OPERATIUS

2. Crear una article ‘sistema operatiu’ i trobar la informació sobre:

-Que es un sistema operatiu?
El sistema operatiu és el conjunt dels diferents programes que controlen el funcionament d'un ordinador.


-Per a que serveix
Les seves funcions, entre d'altres, consisteixen a gestionar les transferències d'informació internes, procurar la comunicació de l'ordinador amb els operadors, controlar l'execució dels programes amb la detecció dels errors, encadenar automàticament les feines, optimitzar els recursos (memòria, unitat aritmètica, etc), carregar i descarregar automàticament els programes en funció de l'espai de memòria i dels diferents perifèrics.


-Tipus de sistemas operatius.
 Existeixen de diferents tipus de sistemes operatius que son de 16 bits, 32   bits i  64 bits

jueves, 23 de septiembre de 2010

Hola! hem dic Paula Hens Dominguez, la meva recerca sera fer un blog a informatica, i crearlo perque quedi bé. M'agrada molt la musica, i fer esport.